Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (3.44 secunde)
Ucraina a semnat acordul ce permite reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa fara clauza aditionala contestata de Rusia, a anuntat luni compania rusa Gazprom. ... Rusia refuzase sa reia livrarile de gaz catre Europa duminica, dupa ce Ucraina a adaugat o mentiune unui acord semnat de Moscova.
Compania rusa Gazprom si societatea ucraineana Naftogaz au semnat ieri, la Moscova, acordul pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Europa prin Ucraina, a anuntat televiziunea Vesti, care a transmis în direct ceremonia.
In perioada 25 - 27 mmai, la Palatul Parlamentului s-a desfasurat a cincea editie a Forumului Economic Europa-Rusia.
Potrivit lui Peter Ayliffe, director executiv al Visa Europa, Romania s-a clasat pe locul doi in Europa, din acest punct de vedere, dupa Bulgaria. "In Romania unul din cincizeci de euro cheltuiti se tranzactioneaza prin cardurile VISA, in timp ce in Europa raportul este de 1 la 9 euro.
Tarile din Europa de Est sunt pregatite sa iasa din recesiune in a doua jumatate a anului, odata cu redresarea pietelor de export din Europa de Vest, insa se vor confrunta in continuare cu dificultati, cea mai mare problema a Romaniei fiind gestionarea deficitului bugetar.
Cupola AFI Palace Cotroceni este cea mai impresionanta din Europa din punct de vedere al dimensiunilor si, pe langa faptul ca adaposteste cea mai mare zona destinata activitatilor de distractie aflata intr-un centru comercial din Romania, detine si recordul pentru folosirea celei mai mari cantitati de sticla - 4.500 mp de sticla.
Liderii din Europa Centrala si de Est ar trebui sa ia in calcul noi modele de crestere economica si sa aiba o prezenta mai mare pe pietele internationale, informeaza un comunicat de presa al FMI.
Astfel, Romania se afla pe locul 5 in Europa si Asia Centrala, din punctul de vedere al costurilor provocate de accidentele rutiere, se arata in studiul "Moarte pe roti", publicat pe site-ul institutiei financiare mondiale.
Romania si Ungaria sunt singurele piete imobiliare din Europa de Est neatractive pentru investitori, din cauza activelor supraevaluate, lipsa tranzactiilor aratand necesitatea scaderii in continuare a preturilor proprietatilor, potrivit unui studiu realizat de compania DTZ la nivel mondial.
"Am serioase indoieli ca, in general, Europa sociala mai este o solutie" Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca are serioase indoieli ca Europa sociala mai este o solutie, iar pana nu se va face o Romanie performanta nu este posibila o Romanie sociala.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. ... tara care a fost data multi ani ca exemplu, impreuna cu Polonia, pentru celelalte state din Europa de Rasarit in ceea ce priveste aderarea la zona euro.
Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), cea mai mare banca din lume dupa capitalizare, intentioneaza sa deschida cinci noi filiale in Europa in urmatoarele doua saptamani, dublandu-si astfel prezenta pe piata europeana, scrie The Wall Street Journal.
Zvonul legat de Romania trebuie privit cu retinere fiindca in Europa masinile din India sau China au o imagine foarte proasta.
Balticii si nordicii marcheaza cresteri economice spectaculoase dupa prabusirile severe din anii trecuti Vestea buna a cresterii economice raportate de Romania in primul trimestru este pusa in umbra de rezultatele mult mai bune ale majoritatii economiilor din jur, in special ale celor din Europa Centrala si de Est.
Topul cresterilor salariale in Europa. Vezi aici care sunt cele cinci state in care au crescut, in mod real, lefurile La inceputul anului companiile au oferit in medie, in Europa, o crestere salariala de 4,44%.
Cu pietele aflate la marginea prapastiei din cauza muntilor de datorii formati in Europa si Statele Unite in timpul crizei financiare mondiale, 17 detinatori ai premiului Nobel in economie s-au intalnit pe insula Lindau de pe lacul Constance din sudul Germaniei, pentru a discuta despre disciplina economica.
Economiile occidentale se afla intr-un cerc vicios, agravat de amanarile liderilor politici, a declarat joi directorul general al FMI, Christine Lagarde, cerand acestora sa faca front comun pentru a evita o recesiune in SUA si Europa care nu ar ierta pe nimeni.
"Vom adauga un alt model la aceasta fabrica deoarece Craiova va fi una dintre megauzinele Ford din Europa", a declarat pentru "Adevarul" Henrik Nenzen, directorul general al Ford Romania. ... "Capacitatea de productie depinde de cererea din Europa.
John Fleming, fost presedinte al Ford Europa, actualmente vicepresedinte, tot un mesaj dedicat oamenilor, a transmis:
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
google-analytics.com